Ongedierte bestrijden met gassingen

Ongedierte bestrijden door middel van gassing? Gassing wordt al vele jaren toegepast voor het bestrijden van verschillende soorten plaagdieren, zoals ratten, muizen en insecten.

Wanneer producten opgeslagen zijn, kan er sprake zijn van overlast door plaagdieren. Ratten en muizen kunnen een groot probleem veroorzaken. Ook voorraad aantastende insecten als motten kunnen in de producten terechtkomen. Correct Ongediertebestrijding kan verschillende soorten plaagdieren bestrijden door het gebruik van gas.

Wij kunnen gebruikmaken van verschillende soorten gas, afhankelijk van de situatie, zoals bijvoorbeeld CO², PH³ of SF.

Ongedierte bestrijden met gassingen

Laagzuurstofbehandeling

Een andere mogelijkheid om plaagdieren te bestrijden is door middel van een laagzuurstofbehandeling. Dit wordt gebruikt voor moeilijk bereikbare plekken. Dit is de veiligste en snelste manier van bestrijding met gas.

laagzuurstofbehandelijk ongedierte vliegtuig

Anoxiebehandeling

Wanneer een object of gebouw overlast ondervindt van plaagdieren als houtworm kunnen wij een anoxiebehandeling uitvoeren. Een anoxiebehandeling laat geen sporen achter, in tegenstelling tot het gebruik van vloeistoffen en injecties. Bij het gebruik van vloeistoffen kan er altijd een residu achterblijven. Bij het injecteren van het object blijven ook altijd sporen achter door middel van de injecteerdopjes.

De anoxiebehandeling wordt vaak toegepast bij bijvoorbeeld museumstukken of meubelstukken. Tijdens de behandeling wordt het zuurstofgehalte naar beneden gebracht en de temperatuur en het vochtgehalte wordt zo nodig bijgesteld. Op deze manier worden de plaagdieren op een zo laag invasief mogelijke manier aangepakt.

Meer weten? Neem contact met ons op via tel. 06 – 104 307 35. Wij helpen u graag!