Muizen bestrijden Oosterhout

Muizen bestrijden Oosterhout

Muizen bestaan in allerlei vormen en maten. In Nederland kennen we bijvoorbeeld de huismus, de spitsmuis, de bosmuis en de veldmuis. Muizen zijn aandoenlijke diertjes, al bezorgen ze vele mensen angstige (schrik)momenten.

Muizen zorgen voor veel overlast, omdat muizen veel moeten knagen om hun voortanden niet te laten doorgroeien.
Verder verspreiden muizen vele ziektes, aan mens en dier.

Garantie op muizen bestrijden in Oosterhout

Van een professionele muizenbestrijder zoals de Muizenman mag u het een en ander verwachten, zoals bijvoorbeeld garantie. Dit is dan ook exact wat wij u, en al onze klanten bieden. 100% garantie op onze muizenbestrijding in Oosterhout. Tijdens onze inspectie bekijken onze specialisten uw overlast en maken op basis hiervan een bestrijdingsplan. Wij rekenen geen voorrijkosten. Wilt u graag meer weten over onze diensten of wat we voor u kunnen betekenen?

Muizenoverlast herkennen?

Je kunt muizenoverlast herkennen aan de muizenkeutels die je door het hele pand te vinden zijn. een typisch kenmerk van een muizenplaag. Muizen eten op verschillende plaatsen en lopen dus overal. De muizenkeutels kunnen dan door uw hele pand te vinden zijn. Muizenkeutels zijn klein, zo’n 3 tot 8 mm groot en lijken een beetje op extra grote hagelslag. Als de keutels zacht en glanzend zijn, is dit een teken van een actieve muizenplaag.

Knaagschade is ook een belangrijk kenmerk van een muizenplaag. Muizentanden blijven groeien, waardoor ze aan van alles knagen om hun tanden kort en scherp te houden. Knaagschade is meestal in de vorm van twee evenwijdige groeven, ongeveer 1 à 2 millimeter uit elkaar. Muizen knagen regelmatig aan meubels, plinten en plastic. Maar ook aan elektrische kabels, wat schade aan app

Muizen bestrijden of andere ongedierte bestrijden

Wij bieden niet alleen de bestrijden van de muizen, maar ook een, op uw situatie geschreven, preventie-en aanpakplan.
Dit systeem (IPM; Integrated Pest Management) richt zich vooral op voorkoming.


Dit kan door de volgende stappen te doorlopen: inventarisatie (inspectie en determinatie)- drempelwaarde bepalen- preventie (leefomgeving)- mechanische bestrijding- (indien noodzakelijk) chemische bestrijding- evaluatie.

Ook kunnen wij u een abonnement voor bestrijding aanbieden.
Voor een vast bedrag komen wij enkele malen per jaar controles uitvoeren en bestrijdingswijzes inzetten.

Heeft u last van muizen? Neemt u dan contact met ons op.
Arjan Lentjes, 06-10 43 07 35

IPM 

Rat
Muis
Wesp
Mier
Mol
Vogel en fauna

Informatie aanvraag | Ongediertebestrijding

Wij helpen u graag! Neem via het onderstaande formulier met ons contact op!